+36 30 617 9979  info@vitaferlombtragya.hu
+36 30 617 9979
info@vitaferlombtragya.hu

VitaFer nyereményeső

2024-01-18 18:30:00

A VitaFer Hungária Kft. büszkén jelenti, hogy a 2023. évben is sikeresen ötvözte a VitaFer termékek hatékonyságát a szerencsével és az izgalommal.

A VitaFer Hungária Kft. büszkén jelenti, hogy a 2023. évben is sikeresen ötvözte a VitaFer termékek hatékonyságát a szerencsével és az izgalommal.

A VitaFer játékában több száz nyeremény talált gazdára: a kaparós sorsjegyek értékes VitaFer utalványokat, kiváló minőségű termékeket, ínycsiklandó borokat rejtettek, sőt fődíjként egy 300.000 Ft értékű Wellness-hétvége várt szerencsés megtalálójára.

Köszönjük vásárlóinknak a nyereményjátékban való aktív részvételt. Gratulálunk minden szerencsés játékosnak, aki sikeresen választott sorsjegyeink közül, és örömmel vehette át értékes nyereményét.

Kiemelten gratulálunk H. Balázs úrnak, Veszprém vármegyei gazdálkodónak, aki a fődíj: 300.000 Ft értékű Wellness-hétvége boldog tulajdonosa lett. Reméljük nyereménye remek alkalmat biztosít a fáradalmak kipihenésére és a feltöltődésre.

További nyertesek a teljesség igénye nélkül:

100.000 Ft értékű VitaFer vásárlási utalvány:

Rostás László és Rostás István (Pusztaegres)

25.000 Ft értékű Vitafer Vásárlási utalvány:

Csiha Kinga (Somogy vármegye)

Pető Tamás (Somogy vármegye)

 

S ne feledjék, hogy a VitaFer lombtrágyákkal Önök is csak nyerhetnek, hiszen termékeink használata elősegíti nemcsak a magasabb terméseredményeket, hanem a jobb termésbiztonságot is. Mindazok, akik a VitaFer mellett döntenek, a minőség és a hatékonyság mellett teszik le voksukat.

A siker kulcsa: a VitaFer!

További információkért tanulmányozzák megújult honlapunkat, vagy forduljanak bizalommal szakértő munkatársainkhoz!

 

Köszönjük, hogy velünk tartottak, és termésben gazdag, sikeres 2024. évet kívánunk!

 

a VitaFer Hungária Kft. csapata

www.vitaferlombtragya.hu